SITOUMUKSEMME

Sarenza, ranskalainen yritys, joka rakastaa Suomea!

Sarenza on vuonna 2005 perustettu ranskalainen yritys, jonka päätoimipaikka on Pariisissa. Myymme kenkiä ja laukkuja internetissä (ja vain internetissä!) kaikissa Euroopan unionin valtioissa (Kyprosta ja Maltaa lukuun ottamatta) sekä Sveitsissä. Tavoitteenamme on tarjota kaikille laajin kenkävalikoima ja parasta palvelua. Löydät sivustoltamme satoja erihintaisia merkkejä koko perheelle ja erityisesti muotitietoisille... Meidän avullamme muoti tulee suoraan jalkaasi!

Sivusto Sarenza.fi avattiin vuonna 2016, jotta Sarenza voisi tuoda kenkien, laukkujen ja lisätarvikkeiden muotivalikoiman kaikkien suomalaisten ulottuville.

Sitoumuksemme käytettävissäsi

Me Sarenzassa asetamme asiakkaan organisaatiomme keskipisteeseen ja yritämme tarjota sinulle parasta palvelua, jotta saisit ostokokemuksen, jollaista et löydä muualta. Mitä se tarkoittaa konkreettisesti?
  • Satoja merkkejä pienestä budjetista luksuskenkiin, ja niillä kaikilla on yksi yhteinen tekijä: muoti!
  • Aina maksuton** ja nopea toimitus
  • Kaikki vaihtoa tai hyvitystä varten tehtävät palautukset ovat maksuttomia, ja ne on maksettu ennakkoon- Sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuotteesi meille- Sinua auttamassa on asiakaspalvelu, joka sijaitsee yrityksemme päätoimipaikassa Pariisissa
  • Sekä paljon muita etuja, joihin asiakkaamme tutustuvat joka päivä!
**28/03/2017 alkaen kaikille tilauksille jonka arvo on yhtä kuin tai vähemmän kuin 30€ ja VIP-kampanjan yhteydessä tehdyissä tilauksissa tulee asiakkaan maksaa toimituskulut (näe yleiset sopimusehdot).

Sosiaalisesti vastuullinen yritys

Sarenza on itsenäinen yritys, jolla on vahvat arvot, joita me pyrimme toteuttamaan päivittäin.

Näin ollen vuodesta 2012 lähtien yrityksemme on saanut joka vuosi Great Place to Work -merkin, jonka avulla erotellaan yritykset, joissa on hyvä työskennellä.
Lisäksi sitoudumme naisten ja miesten tasa-arvoon yrityksessä: Sarenzan johtokunnassa on jopa enemmistö naisia!