Anna lahjakortti

Aina varma valinta! On mahdotonta omistaa liian monta kenkäparia tai laukkuja! Sarenzan lahjakortti on täydellinen lahja, joka sopii kaikin ikäisille. Jos etsit lahjaa joka varmasti ilahduttaa, niin olet löytänyt oikein!

Sarenzan lahjakortti Anna lahjakortti

On niin helppoa olla erehtymättä!

Koska parhaat lahjat osuvat oikeaan, anna haluamallesi henkilölle lahjaksi sivuston sarenza.fi "avoin valtakirja" minkä tahansa tilaisuuden kunniaksi. Onko ystävälläsi Julialla syntymäpäivä? Lasten joulu? Vai haluatko vain ilahduttaa? Sarenzan lahjakortti on paras tapa ajatella heidän pieniä kenkiään. Kortin ulottuvissa on yhdellä napsautuksella yli 50 000 kenkä-, laukku- ja lisätarviketuotetta!

Valitse haluamasi ulkoasu, ehdotettujen summien joukosta summa, jonka haluat antaa lahjaksi, sekä vastaanottaja, ja näin lahjasi on pakattu ja lähetetty! Kyllä vain, joskus hyvän idean saaminen on näin helppoa!

Kuinka se toimii?

  • Valitse 30, 50, 75, 100, 150, 200 tai 300 euroa ja hemmottele läheisiäsi antamalle heille lahjaksi shoppailutuokio Sarenzassa.
  • Pelkäätkö erehtyväsi? Ovatko lahjaideasi lopussa? Sarenzan kortti on voimassa koko sivustolla kaikentyyppisiin ostoksiin ja kaikkiin suosikkimerkkeihisi: Nike, Geox, Kickers, Adidas, Michael Kors, Converse… Yli 700 merkkiä odottaa shoppailua sivustolla sarenza.fi!
  • Antaaksesi kaikille heitä muistuttavan lahjan sinulla on mahdollisuus valita kahdeksan ehdotetun ulkoasun joukosta yksilöllinen yllätys.
  • Kortti on voimassa yhden vuoden haluamastasi päivämäärästä lähtien. Sen käyttämiseksi riittää, että se aktivoidaan kyseistä tarkoitusta varten lähetetyn sähköpostiviestin avulla: lahjaksi annettu summa hyvitetään siten vastaanottajan asiakastilille ja sitä tarjotaan etusetelin muodossa kohdassa "ostoskori".
  • >Löydät kaikki kortin käyttöä koskevat tiedot kohdasta usein kysyttyä kysymykset
Tilaa kortti Lisää kortti
    Lisää kortti Tilaa kortti