YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Sarenza tarjoaa Adyenin avulla tilisiirrolla tehtävän ennakkomaksumahdollisuuden

AdyenSarenza tekee yhteistyötä ainoastaan luotettavien osapuolten kanssa, ja tämän takia olemme valinneet Aydenin meidän yhteistyökumppaniksi. Adyen varmistaa aina että kaikki maksut jotka tehdään Visalla tai MasterCardilla sujuvat kuin pitävät.
Ayden on alankomainen yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan eri maksu ratkaisuja netti kaupoille. Ayden on täysin PCI DSS-yhteensopiva (Payment Card Industry - Data Security Standard), mikä on alan turvastandardin vaatimus.

Payline Paylinen, Monext-yhtiön suojatun verkkomaksupalvelun, tehtävänä on salata ja siirtää maksutietosi turvallisesti yhteistyöpankillemme Crédit Mutuelille. Payline varmistaa parhaan mahdollisen suojauksen maksuille SSL-protokollan (Secure Socket Layer) avulla, ja sillä on PCI-DSS-sertifiointi (Payment Card Industry - Data Security Standard).

Sarenza tarjoaa käyttöösi PayPalin
Paypal Vuodesta 1998 lähtien PayPal on ollut helppo ja turvallinen tapa maksaa verkossa. PayPalin avulla voit maksaa verkossa antamatta pankkitietojasi maksutapahtuman aikana. Sinulla on siis mahdollisuus tehdä ostokset antamalla vain sähköpostiosoitteesi ja PayPalin salasanasi.
> Lisätietoa PayPalista

Klarna
Klarna Sarenza tekee yhteistyötä Klarnan kanssa, jotta myös laskulla maksaminen olisi mahdollista.
Klarna on Ruotsalainen yritys (corporate 556737-0431), alan johtaja europpalaisella markkinalla. Henkilötietosi ovat turvassa Klarnan käsittelyssä, eikä Sarenzalla ole koskaan pääsyä maksukyky tarkastuksiin. Haluatko lisätietoja Klarnasta? Käy heidän nettisivuillaan, www.klarna.com/fi

Sarenza tekee yhteistyötä PostNordin kanssa
POSTNORD PostNord auttaa tavoittamaan niin yritykset kuin yksityishenkilötkin kaikkialla maailmassa.
Pohjoismaissa tavoitamme nopeasti ja helposti 25 miljoonaa kotitaloutta ja 2,5 miljoonaa yritystä. Pitkän kokemuksemme ja ylivoimaisen aluetuntemuksemme ansiosta tiedämme tarkkaan, kuinka parhaat ratkaisut räätälöidään.
Vuonna 2015 liikevaihtomme Suomessa oli noin 84 miljoonaa euroa. PostNordin osuus Pohjoismaiden logistiikkamarkkinoista on noin 10 prosenttia.
Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla.